lauantai 24. marraskuuta 2012

Ultrakuulumisia

Nyt on taas oma kone käytössä ja saa röhnöttää sohvan nurkassa kirjottamassa. Ergonomia ei siis kauheasti parantunu, mutta onhan se oma kone aina oma kone :)

Nyt kuitenkin pikaisesti vaan kuulumisia kiireen keskeltä. Ultrakäynti oli nopea toimitus, en varmaan koskaan ole noin pikaisesti selvinny sisälle ja ulos vastaanotolta. Johtui osittain siitäkin, että aamulla oli aika ja lääkäri oli vain 5 min. myöhässä. Lääkäri pisti mut ensin puntarille (mikä nyt oli odotettavissa) ja iloisesti yllätyin, kun näytti vielä vähemmän kuin kotona aamupunnituksella. Lääkäri oli myös tyytyväinen painonpudotukseen, jota oli n. 2kk aikana tapahtunu -7kg. Ultrattiin pikaisesti ja lääkärin sanojen mukaan kohdun limakalvo oli hyvännäköinen, ei sen tarkemmin kommentoinu ja enpä minäkään kyselly :)

Iltapäivällä soittivat ja siirto sovittiin maanantaille. Tekevät iltapäivällä yhdestä eteenpäin niitä ja vielä aamuun asti pitää jännittää soittoa labrasta. Sitten tiedetään, että onko alkio selvinnyt sulatuksesta ja jos on, niin sitten saan tarkan siirtoajan. Kummasti on mieli lähtenyt seikkailemaan tuon käynnin jälkeen ja ehdinpä jo laskeskella raskauslaskurilla, että millon suurinpiirtein ois laskettu aika. Jos nyt kuitenkin ensin odottais maanantain ja katsois päästäänkö siirtoon. Ja sitten pitää vielä odotella pari viikkoa veritestiä, kun tuntuu että en ehkä uskalla tehdä kotona testiä ennen sitä.

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, paremmalla ajalla lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti