sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä

Sängystä kuuluu lakanan kahinaa ja heräilyn ääniä. Vilkaisen kännykän kelloa ja totean sen olevan vasta 7:18.. neiti näemmä haluaa heräillä taas 7-7:30 välillä, pitäisi kai itsekin osata mennä nukkumaan ennen puoltayötä. Mutta kummasti sitä omaa aikaa haluaa ottaa iltaisin vähän turhankin pitkään.
Mies vieressä ei ole herännyt neidin ääniin, joten hipsimme nopeasti pois makkarista valmistelemaan aamupalaa iskälle.

Mies ei yleensä aamupalaa juurikaan syö, mutta siitäkin huolimatta laitoimme tarjolle sämpylöitä, ruisleipää, erilaisia leikkeleitä, juustoa, kananmunia, kasviksia ja hedelmiä, jogurttia, mysliä, mehua ja kahvia. Neitikin oli vähän ihmeissään, että kylläpä aamupalan laitto tänä aamuna kestää! Mieskin nukkui sopivasti siihen asti, että saatiin kaikki valmiiksi alakerrassa. Ihan ei kuitenkaan makkariin asti ehditty lahjan kanssa, vaan portaissa tultiin vastaan. En nimittäin vihjannut mitään tuosta aamupalasta tai että tullaan herättämään, mutta luulin että ois osannu arvata :) Neidin kanssa oltiin tehty lahjaksi maalaus ja ostettu keikkalippu.

Aamupala oli kyllä ihanan tuhti ja ei meinannu itselläkään vielä päiväruuallakaan olla nälkä ;) Iltaruuaksi tehtiin vielä varsin muhkeat hampurilaisateriat. Ei parane huomenna tai ylihuomennakaan käydä puntarilla :D Päivä meni muutenkin mukavasti, touhuiltiin yhdessä ja annettiin iskänkin vähän levätä ja rentoutua ja lähdettiin neidin kanssa ulkoilemaan kaksin.

Menkatkin alkoivat sopivasti tänään, joten huomenna soittelen sitten hoitopaikkaan! Kolme päivää jo kiusannu tuhruilemalla, mutta onneksi nyt viimein alkoivat kunnolla. Ensimmäiset pilleritkin on napsittu aamulla ja nyt illalla, joten tästä se lähtee nyt kunnolla käyntiin PAS-kierto.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kivalta isänpäivältä :)

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista