maanantai 26. marraskuuta 2012

Haaveet kaatuu?

Aamulla tuli soitto hoitopaikasta. Meiän yksin pakastettu alkio ei ollut selvinnyt sulatuksesta, joten siirto ei ole tänään. Huomenna ottavat sulamaan ne kaksi yhdessä pakastettua. Jos niistä jompikumpi selviää, niin siirto on huomenna.

Tällä hetkellä vaan tuntuu, että ei niistäkään kumpikaan selviä. Tässäkö tämä meidän perheemme on.. minä, mies ja (vain) yksi lapsi? Yksi, joka hänkin on enemmän kuin joskus uskoin saavanikaan. Yksi, joka on maailman ihanin ja riittävä meille. Mutta tällä hetkellä tuo ei lohduta, me haluaisimme toisenkin lapsen. Entä jos se vaatiikin uuden IVF-hoidon aloittamista, jaksanko sitä? Onko mieheni mieli muuttunut niin, että hänkin haluaisi kokeilla tehdä uuden hoidon?

2 kommenttia:

 1. Miten kävi?

  Minä olisin varmasti lähtenyt uuteen hoitoon, mikäli näistä alkioista ei olisi yksikään selvinnyt.
  Se toisen lapsen kaipuu on aivan yhtä suuri, kuin mitä oli ensimmäisen kanssa. Ehkä jopa enemmän.
  Tällä kertaa tietää, mitä voi saada ja mitä menettää.

  Tsemppiä, miten ikinä käykään. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jippu tsempeistä! Päästiin onneksi kuitenkin siirtoon, kun yksi alkioista oli selvinny. Niistä kahdesta toinen siis ei selvinnyt. Se on totta kyllä, että nyt tietää mitä menettää. Aiemmin kuitenki tuntu, että sitä vaan "harrasti" hoidoissa käymistä ja ei sitä oikein edes aina uskonut, että vois tulla raskaaksi.

  VastaaPoista