perjantai 9. marraskuuta 2012

PAS:sia kohti!

Soittelin tänään hoitopaikkaan, kun on pari päivää tuntunut siltä, että menkat ois alkamassa viikonlopun aikana. Paino ei ole laivareissun ja sen jälkeisen herkkurepsahdusten jälkeen tippunu, mutta ei onneksi kauheasti noussutkaan. Eilen kävin puntarilla ja n. +3kg on siihen lääkärin asettamaan painorajaan matkaa. Tarpeeksi lähellä siis ollaan, koska sain luvan aloittaa Progynova-lääkkeet, kunhan vuoto alkaa. Sitten uusi soitto hoitopaikkaan ja sovitaan ultra-aika (kp.10-12), jossa katotaan limakalvon paksuus ja sovitaan siirtopäivä.

Ennen siirtoa on tietenkin muutama mutka matkassa vielä, täytyy toivoa, ettei paras siirtopäivä osu viikonlopulle (en tiedä, onko se lääkekierroissa niin suuri riski kuin omaan kiertoon tehtäessä?) ja että alkio selviää sulatuksesta. Aika rauhallisin ja positiivisin mielin tässä kuitenkin ollaan. Ehkä se johtuu siitä, että ollaan toisella kierroksella ja tuo neiti pitää huolen, ettei tässä ehdi suurempia murehtiin! Hän on nyt viime päivinä innostunut kovasti kiipeilystä ja kiipeää varsin ketterästi esim. sohvalle. Portaat kiinnostavat myös kovasti ja pystyyn nousemistakin harrastaa uudella innolla. Tiedä vaikka innostuu pian kävelemäänkin :)

Tulevan viikonlopun isänpäivää varten ollaan neidin kanssa maalailtu kovasti. Papat ja iskä saa kyllä hienot maalaukset, oli vara valitakin kun neiti innostui niin kovasti maalaamisesta. Tarkoitus oli tehdä sormimaalaukset, mutta näemmä neiti ei vielä(kään) tykänny sotkea sormiaan. Nyt jo vähän koski maaliin, mutta sisäinen taiteilija heräsi vasta siinä vaiheessa, kun sai pensselin käteen.


3 kommenttia:

 1. Minun siskontyttö on sellainen ollut ihan pienestä pitäen, ettei ole sormiväreihin halunnut sormin koskea vaan aina pensselillä. Muutenkin tyttö on tosi siisti ja järjestelmällinen (nyt 3v9kk) eikä tykkää epäjärjestyksestä tai liasta.

  Toiset on huolettomampia likaamaan kätensä. Toiset vaan ei :)

  Toivottavasti pääsette PASsiin ja sieltä tulee tärppi :)
  Tsemppiä!

  p.s toivomus: jos vaan voisit, niin poistaisitko tuon roskapostirobottitarkistuksen (löytyy asetuksista), sillä ainakin minun on hirveän vaikea aina saada siitä selvää. Joskus joutuu arvailemaan useita kertoja, ennen kuin tärppää... Minulla ei ole sitä tarkistusta käytössä eikä roskapostia ole kyllä tullut :)

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä mullakin on kokemusta lapsista, jotka ei sormiväreistä tykkää :) Meiän neiti on kans siisti ja lattialtakin kerää roskat pois ja tuo mulle (jollei ole laittanu suuhun).

  Minäpä muutan noita asetuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huippua, kun ei tarvitse enää tihrustaa :D

   Poista