sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Oireita vai lääkkeiden sivuvaikutuksia?

Yritin lueskella vanhasta blogista, että mitä oireita mulla oli neitiä odottaessa. Harmikseni en ollu kirjottanu kyllä kovin monena piinapäivänä tuntemuksistani. Silloin kyllä niin monen "oireen" pysty pistään punktion jälkeisiksi tunnelmiksi. Ja mitä pidemmälle piinapäivät eteni, niin sitten ne oireet alkoi muistuttaan menkkaoireita.

Tänään on pp5 ja yritin miettiä, että oisko tässä nyt jotain oireita.. väsyttää ihan hurjasti (Progynova?), mahaa on nippaillu (Progynova/Lutinus?), rintoja aristaa (Lutinus?), palelee (talvi on tullut :)).

Joten ota näistä nyt sitten selvää.. neitiä odottaessa pp7:stä eteenpäin alkoi ne menkat alkaa kohta-tuntemukset ja muut menkkaoireet. Ja mielialat heitteli, välillä olin tyyni ja rauhallinen ja välillä tunteet pinnassa. Ensi viikosta tulee siis melkoisen jännittävä, vieläkin olen kyllä sitä mieltä, että en tee kotona testiä. Odotan veritestiä (pp.13), vaikka toisaalta jos tekisin testin edellisenä aamuna, niin sitten saisin rauhassa surra ja mies vois ottaa enemmän hoitovastuuta neidistä.
Täytyy miettiä vielä.. onneksi ensi viikolla on paljon ohjelmaa!

2 kommenttia:

  1. Onnea piinailuun, toivottavasti lopputulos olisi positiivinen testi! Mulla ei ikinä määrätä veritestiä vaan käsketään odottamaan ja odottamaan menkkoja ja sitten jos ei ole ne alkaneet niin tekemään testin. Mutta menkat sitten alkoivat. Tuo on vaikeaa pitää itsensä poissa katsomasta oireita ja sitä mitä niistä tulee.

    VastaaPoista
  2. Täällä jännäillään jo lopputuleman puolesta.. :)
    Mikäs tilanne?

    VastaaPoista