sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kotona taas!

Käytiin tosiaan neidin kanssa vanhempieni luona kyläilemässä viikon ajan. Kuten jo mainitsin, niin  hyödynsin VR:n halvat liput ja en maksanu kuin 20€ lipuista, jotka normaalisti maksaa pitkälti yli sata euroa. Kyllä tuli köyhälle kotiäidille hyvä mieli moisesta säästöstä! Vaikka lähellä oli, että lähtö ois siirtynyt, kun neidille nousi MPR-rokotteesta kunnon kuume. Onneksi kyllä sitten laskikin yhtä nopeasti kuin oli tullutkin ja ei tarvinu alkaa muuttaan suunnitelmia.

Paluumatkalla huvitti, kun huomasin, että juna oli lähes samoja naamoja täynnä. Tai ainakin, kun katteli äitejä lapsineen. En ollut siis ainut tarjouksen hyödyntäjä! Matkustaminen neidon kanssa on kyllä melko helppoa. Ensimmäistä kertaa matkustettiin tuo n.6,5t. junamatka neidon ollessa vajaa 4kk ikäinen. Ihmeempiä vastoinkäymisiä ei ole kyllä matkoilla ollut ja musta nuo matkatkin lapsen kanssa on menny nopeammin kuin yksin matkustaessa. Syöttämiset, ruuan lämmittämiset, vaipanvaihdot jnejne. vievät kuitenkin aikaa ihan kivasti ja riittäähän junassa lapsellekin ihmettelemistä. Vielä kun vähän kasvaa, niin tuo leikkivaunukin on mielekkäämpi paikka!

Oleminen mummolassakin oli kivaa, se on aina vaan niin ihana seurata miten onnellisia mummo & pappa on nähdessään lapsenlapsensa ja eipä tuo neitikään pahaksi pistänyt ylimääräistä huomiota ja ihailua. Harmi vaan, että välimatkan takia isovanhempia ei näe niin usein, kuin haluaisi :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti