torstai 11. lokakuuta 2012

Hyvää tyttöjen päivää!


Lokakuun 11. päivä on YK:n julistama kansainvälinen tyttöjen päivä. Päivän tarkoituksena on kohdistaa huomio maailmanlaajuisesti tyttöjen asemaan ja oikeuksiin. Tämän päivän maailmassa kymmenet miljoonat tytöt kohtaavat päivittäin syrjintää, köyhyyttä ja väkivaltaa pelkästään sukupuolensa takia.

Lueskelin tänään paria odotusblogia (terkut vaan Silmulle, jos käyt täällä ;) ) ja jäin miettiin tuota sukupuoliasiaa. Me ei kysytty etukäteen sukupuolta, koska mies ei halunnu ja minäkin sitten taivuin hänen tahtoonsa. Ultrassa oltiin tosin näkevinämme pojan vehkeet ja niinpä vielä synnytyssalissa olemme kätilölle tuumanneet, että luulemme tulokkaan olevan poika.
Kun synnytys sitten oli ohi ja lapsukainen kätilön käsissä, niin hän nosti neidin meitä kohti haaroväli näkyen ja sanoi, että "kattokaas mikä täältä tuli". Ei tullut poikaa ei, vaan maailman ihanin tyttö :) Toivottavasti osaamme kasvattaa tuon ihanan tytön niin, että hänellä ei ole liian kiire kasvaa isoksi, vaan hän saa nauttia lapsuudesta ja olla lapsi. Niin, että hän luottaisi itseensä ja hyväksyisi itsensä sellaisena kuin hän on. Meidän ihana pieni tyttö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti