sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pelkotiloja ja hyvää vointia

Tänään poksahti taas uusi raskausviikko käyntiin, 11+0 tuli jo täyteen! Olotila on tällä hetkellä aika hyvä, etova olo on seurana oikeastaan vain iltapäivisin, jos on liian pitkä syömisväli. Jotain tuntemuksia tuolla alavatsalla on ollu. Jos liian rivakasti nousee, niin alakerrassa tuntuu vihlontaa. Rintoja aristaa edelleen vähän.

NT-ultraan on viikko ja päivä aikaa. Kieltämättä alkaa jo jännittämään, että onko kaikki hyvin? Ja tietenkin tulee väkisinkin mieleen, että jos kaikki ei olekaan hyvin, niin mihin ratkaisuun päädymme raskauden jatkumisen suhteen? Olisi ihan kauheaa, jos tässä kävisikin huonosti.. jäisikö meidän perheemme sitten yksilapsiseksi perheeksi. Koska julkisen puolen hoidot on nyt käytetty, pakkaseen ei jäänyt mitään ja kaksi lasta julkinen puoli tarjoaa hoidoilla. Toki, jos tästä tulis/olis tullu keskenmeno, niin silloin kuulemma tilannetta ois mietitty uudelleen. Yksityisen puolen hoidot taas ovat niin kalliita, mutta kai sinne hakeutumista voisi harkita, jos/kun toisesta lapsesta haaveilemme.

Turhaa spekulointiahan tuo kaikki on, mutta pakko kirjoittaa nuo ajatukset ylös, kun ne mielessä pyörii. Ihan yhtä hyvinhän ja kai todennäköisemmin kaikki on hyvin. Joten koitan olla miettimättä liikaa noita.

3 kommenttia:

 1. Tietysti kaikkea miettii ja pähkäilee. Se on tavallista. Toivottavasti kuitenkin kaikki on hyvin ja saat jatkaa raskauttasi, näin kyllä uskon. :)

  VastaaPoista
 2. On hyvä käydä kaikki vaihtoehdot mielessään läpi. Todennäköisimmin kaikki on hyvin. Luottavaisin mielin kohti tulevaisuutta siis. :) Kovasti onnea odotukseen ja ultraan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti sinulle Anonyymi ja Annalle myös! Kyllähän sen tiesi itsekin, että todennäköisemmin kaikki on hyvin, mutta hyvä on silti munkin mielestä pohtia myös sitä toista vaihtoehtoa :)

   Poista